fredag 20 mars 2009

Swappaket!

I går kväll hämtade jag mitt vårsmysbabyswappaket! Det var packat som en fin present. När papperet togs av kom första ledtråden. Förpackningen var nämligen en vällinglåda från 1 år. Mao torde givaren ha ett barn på ca 1 år!
Med paketet följde ett långt handskrivet brev om innehållet. Där avslöjades att teet som ingick i paketet var inköpt på CaféHumlan som nyligen brunnit upp. Det tog inte många sekunder för dotter P att googla fram att detta var/hade varit lokaliserat utanför Piteå. Därmed var Mallaching avslöjad!
Så över till innehållet-och det var inte lite! Det sydda plagget var en härlig vårjacka till lilla G. Jag tor att den hade fått mig att tänka på Mallaching även om hon inte redan hade avslöjat sig, tygvalet var väldigt mycket Mallaching! Jag gillar också grönt! Jackan är väldigt välsydd med många detaljer: passpoaler, blixtlåsfickor,knäppslå nedtill. Dessutom sydd så att den skall passa länge, och sydd för Norrländsk vår-fleecefoder+bomullsfoder. Lilla G har fått prova den, och visst är den aningen lång i ärmarna ännu, men det är ju snarast en fördel om vantarna glöms. Och så små barn använder ju inte händerna så mycket så att det gör något om muddarna kanar ner något. Så även till hösten kan vi se fram emot att den funkar! Jag återkommer med livebilder när jackan invigts på riktigt!
Tre bitar mjuk och skön trikå fanns också med: marinblå,naturvit och begie/naturvit randig. Jättefint i hop, och jag är väldigt svag för randigt!
Ett bodymönster från Stoff &Stil i stl 74. Jag har aldrig testat något av deras mönster tidigare, så det blir intressant. Godsaker fanns med i form av både mörk choklad med sesamfrön(som jag vet att jag gillar) och te med smak av choklad och chili! Låter mycket spännande! Te med chokladsmak har jag aldrig testat. Vårsymboler var blomsterkrassefrön-något jag faktiskt brukar så om vårarna- och en liten groda på nyckelring. Dessutom fanns det med en popup-bok till M och knappnålar(eller heter det knoppnålar?) åt mig! Ett verkligt innehållsrikt vällingpaket!Tusen tack, Mallaching!

Detta var min första swap, men absolut inte den sista! Det är så roligt att försöka klura ut vad man skall skicka, och spännande att se vad man får, och från vem. Jag har försökt kika i de övriga bloggarna som är med, och lista ut vem som skulle kunna hålla på med paket åt mig. Mallaching hade jag dock faktiskt "strukit från listan" pga en ledtråd om att det nog inte var lika kallt här som hos henne, då trodde jag att hon sydde åt någon betydligt längre söderut...

Jag återkommer med rapport om vad jag själv skickade för paket när det klart framgått att mottagaren avslöjat mig!

3 kommentarer:

lolla sa...

hejsan
mysig blogg du har..
hur kommer man med i olika swappar det verkar så kul
ha en bra dag
kram lolla

anna sa...

Oj så fin jacka!!!

Mallaching sa...

Va roligt att du gillade ditt paket! Och kul att du snappade upp på mina små ledtrådar :D Svårt att ge så mycket ledtrådar innan... var rädd att avslöja mig :) det var faktiskt kallare här den dagen ;) fast jag har fått berättat för mig att skellefteå vanligtvis är ett litet kallhål som för det mesta är nån grad kyligare än piteå :) förstår att du blev lite lurad.. men det gjorde väl inget? :)