fredag 10 juli 2009

Mera pirater

Det var så skojigt att sy pirattröjan i går, att det blev en till samma kväll. Allt låg ju ändå framme. Även denna t-shirt är sydd i stl 116. Det känns som en ganska optimal storlek för trycket, eller kanske skulle det funka ännu bättre med någon storlek större. Mindre plagg funkar säkert också, alltid kommer det med några roliga detaljer, även om man inte ser helhetsbilden. Men det kanske blir mera spill då, om man placerar mönsterdelarna för att få till snygga motiv.

Lillasyster G måste ju också få sig lite pirater. Det blev en ärmlös klänning i stl ca 80 cl. Som man ser på motivet är den ungefär lika lång som t-shirten stl 116. Sydde sprund i nacken, men det visade sig funka bra även utan att man knäpper upp det. Fast modellen kan ju användas länge, så det är kanske bra med marginal för ökande huvudstorlek.

12 kommentarer:

Klockarbarn sa...

Jättefina kläder och tyget är ju fantastiskt.

Madelene sa...

Riktigt snyggt!

Lallis/Helene sa...

Tjusigt! Jag trodde som många andra också verkat tro att mönstret skulle va lite mindre. Men på de storlekar du sytt i så blir det jättefint.

Minelo sa...

Vad fina.

Kul att det blir en helt annan tröja, eftersom mönstret är så stort, blir helt olika mönster på de olika tröjorna/klänningen.

Fangoria sa...

Åh vilka läckra kläder det blev av det underbara tyget!

LillaBarn sa...

Men de blev ju så fina. Jag måste jaga upp min beställning, tror inte den kom fram ordentligt. MÅSTE bara ha det där tyget...

anna sa...

Jättefint! Så söt hon är!

Carolina sa...

Jättefina! Och vad söt lilltjejen är i sin klänning!
Jag tyckte inte tyget var något speciellt innan jag såg dina kläder, nu har även jag beställt ;)

Krajamaria sa...

Så fint!

skrotis sa...

Jättefina kläder! Jag har också tänkt sy t-shirt och klänning, få se om mina ser annorlunda ut. Det är ju kul med mönstret att de kan se annorlunda ut beroende på vilken del av tyget man använder!

Fit mum sa...

For et herlig tekstil!!

Bella sa...

Gud vad fin klänning, jätte söt på henne! Men då måste jag ju fråga vart du hittat det fina tyget??? Mvh Bella