fredag 2 oktober 2009

UFO-utmaning!

En skojig och nyttig utmaning läste jag om hos Karin pysslar. Det går ut på att man gör klart något av sina UFOn före 25/10, för att vara med i en utlottning.
Få se om jag ger mig på något vanligt UFO också, men jag känner mig redan ganska nöjd. I dag betade jag nämligen av nästan hela "åtgärdas-högen" som vuxit sig allt större på mitt skrivbord. Det största UFOt där var denna orange jacka, som hamnade där redan i våras för att den behövde ett nytt blixtlås. Då valde jag i stället att sy en ny jacka... I dag fick dock den gamla jackan ett nytt blixtlås. Lillasyster lär väl få den så småningom.
Dessutom fållade jag ett par jeans, lappade två par jeans och lagade ett sprucket kuddfodral. Nu återstår två par sockor att stoppa, men de är ju inte så skrymmande, så de får nog ligga kvar ett tag...
Det är ju roligare att sätta sig och sy nya saker, men när "åtgärdas-högen" väl blir åtgärdad så känns det faktiskt riktigt bra!

3 kommentarer:

Beata sa...

Jag antar utmaningen, ska sy färdigt en tillklippt tunika åt dottern som legat i en evighet.

Karin sa...

Välkommen till utmaningen :-) Det där känner jag igen - att man gör nåt nytt i stället alltså!

Nu är det ÄNTLIGEN så kallt att jag kan få börja använda vantarna jag vann hos dig :-D

Aleisa sa...

som sockorna värmar, jag är klistart till dem, för jag är inte alls vintermänninska, och här till mig börja att bli kallt. Men flickorna är ändå lite envisa, hoppas jag snart få fina bilder och skickar. Vet du, lillan har svårt att sova hela natten, så jag tog på dem en igår medan hon sovit, och violá, hon vaknade inte alls, du bodde patentera detta som en "sov hela nat" method. kram!