lördag 24 oktober 2009

Laptopväska


Dotter P går i en väldigt datoriserad skola, där alla eleverna har sin egen Mac Book. Eftersom hon oftast promenerar hem från skolan funkar det bäst med ryggsäck för skolgrejerna. Någon stor, otymplig laptop-ryggsäck är hon dock inte intresserad av. Ett vadderat fodral, så att datorn kan stoppas ner i den vanliga ryggsäcken, funkar bättre.
Jag sydde ett i fjol på eget bevåg, och det har använts i brist på bättre. Nu har hon dock haft möjlighet att själv välja tyg. Det blev ett svart IKEA-tyg med mönster i olika glada färger.
I fjol polstrade jag med skumplast, men det var ganska besvärligt. Nu blev det dubbla lager vadd i stället, vilket var mycket enklare och också gör väskan mera tvättbar. Foder av ett enfärgat grönt påslakan.
På framsidan en ficka, som också är vadderad, för sladd och laddare. Både fickan och själva väskan stängs med långa kardborreband. Remmar tillräckligt långa för att bära över axeln, när de flyttar mellan klassrummen.
Väskan blev så gosig och fluffig, att jag också skulle vilja krypa ner i den! Det blev liksom en åkpåse för datorn...

8 kommentarer:

od Andulky sa...

Supersnygg!! Härligt tyg!

Re-dizain sa...

Tack för kommentar på min blogg....kul att du hittat till mig...Du har gissat bäst hittils ia af. Jag hamnade i din butik...och förstår bara inte att du kan sälja dina saker så billigt? Men det är väl så kanske om man hobbypysslar?

LillaBarn sa...

Vad fin! Vill också sy en väska men måste hitta ett mönster först... Add to the list of things to sew....

Helena sa...

Snygg, tyget är så fint!

Ett Tu Tre sa...

Verkligen snygg! Min man har också uttryckt önskemål om väska till sin laptop - så nu blev jag lite sugen på att försöka jag med.

Karin sa...

Tjusigt!

Christoffer sa...

Riktigt häftig väska, härligt att se ett annat format än den traditionella tråkiga laptopväskan!

Mailade dig precis angående en ny sida för kurser på Internet som jag driver; www.minkurs.se. Hör gärna av dig om det låter intressant, christoffer@minkurs.se.

Mvh,

Christoffer

LillaBarn sa...

Ja. Fast skillnaden är banne mig inte så stor när jag har handlat färdigt... Flyger jag med Ryan Air så blir nog kostnaden densamma som en tripp till Ikea....