onsdag 7 oktober 2009

Pyjamasdags
Detta är min absoluta favoritpyjamasmodell till bebisar och småttingar: hel overall med fötter, i tjock härlig stretchfrotté med flossad insida. Mina barn har aldrig sovit under täcke förrän kanske i 3-4 års åldern, fram tills dess har täcket alltid legat i ett hörn av sängen, eller möjligen hopknölat under barnet...
Overall med fötter kan ju verka lite opraktiskt till ett barn som kan gå, men det funkar förvånandsvärt bra. Nackdelen med modellen är ju att den snabbare blir urvuxen, och att det då brukar nötas hål på tår eller hälar. Men fortfarande använder G både denna och denna, så hållbarheten är ändå försvarlig. Mönstret kommer ur någon sytidning från 1990-talet.
Färgerna får mig att tänka på kaffe med och utan mjölk. Lite stor är den förstås som nysydd, men funkar helt ok ändå.

4 kommentarer:

LillaBarn sa...

Vad härlig!!! Jag har inte vågat mig på pyamas ännu, och sen har vi fått en del från äldre kusiner (nedärvt) så jag har varit lite lat med det här med att sy nattkläder. Jade har fortfarande heldress-pyamas, de är ju jättebra!

Doris_Assar sa...

Mysig!!!

Beata sa...

Härlig pyjamas!

Aleisa sa...

Ja, såna typ av pyjammas är bästa för mina barn oxå,de gillar inte täcke, vad fina de blev i den här färgen, man ska ha unisex, tråkigt med rosa och blå, frotté gillar jag, mysig är det.