lördag 31 oktober 2009

Tygkassar


Förra hösten sydde jag flera kassar avsedda för att handla mat i. Det var så jag hamnade i sybloggandet, när jag googlade för att hitta beskrivning på tygkassar.
Av någon anledning hittar jag dock sällan tillräckligt många tygkassar när jag skall handla. Döttrarna använder dem som gympapåsar eller för andra ändamål, och det är ju lite smickrande att de accepteras av dem. Men jag tycker verkligen inte om att handla med papperskassar, för de går nästan alltid sönder för mig, när jag skall lasta bilen. Med 7 personer i familjen blir det mycket mat, och jag packar kassarna för fulla.
Således blev det två nya kassar, efter min egen beskrivning, som finns här. Det var väldigt praktiskt att kolla måtten där, i stället för att leta reda på gamla kassar och mäta dem...
Tyget är en gammal gardin från Tradera. Lite Hydman-Vallien inspirerat tyg tycker jag, men jag har ingen aning om vad det egentligen är.

6 kommentarer:

LillaBarn sa...

Fin-fina! Inte konstigt de vandrar iväg åt olika håll till nya användningsområden... Försöker följa länken men det går inget vidare, kanske är min dator dock...

Heimlaga sa...

Tack, Lilla Barn, det var jag som hade slarvat. Nu borde länken funka!

od Andulky sa...

Jättefina! Håller med om tyget, tänkte på H-V på en gång :-).

Äppel Päppel sa...

Snygga! Och praktiska! Ska genast kika in på din beskrivning!

Tant Ulrika sa...

Ny tävling hos Tant:

http://uj76.blogspot.com/2009/11/tant-lottar-ut-ett-hemligt-paket-varde.html

..med ett finfint "barnpaket" i potten! (Tipsar dig som tävlat hos mig tidigare :)

Ha en toppenkväll! Kram

bokabosus sa...

Hejsan igen.

Tack för ditt svar ang tyger.

Jo då, Meeedom finns fortfarande att köpa. På Adlibris köpte jag mina. Jag har både 0-3 år och 4-7 år... Den är nog den bästa boken med basmönster tycker jag.

Ha en bra dag! /Linn