tisdag 23 juni 2009

Sommarsolsyswap anlänt!

I dag var postlådan välfylld! Mitt sommarsolswappaket kom ända hem i lådan! Spännande!

Jag rekognoserade alla bloggar som är med i swapen för ca en vecka sedan, för att läsa ledtrådar. Och jag hittade en om vilken jag tänkte, att det kunde gälla mig: Pysselpedagog. Så jag har varit extra nyfiken att se, om jag gissat rätt. Och det hade jag!

Paketet var innehållsrikt: Tyget bestod av rosa velour. Jag ser redan framför mig en kombination med brun velour som jag har hemma. Till hösten till lilla G.
Inte mindre än tre pysslade saker fanns med!
En mjuk boll i lappteknik. Ni ser på bilden vem som gjorde anspråk på den redan då jag fotade!
En grön velourtunika/klänning för lilla G att växa i.
Ett par pärlstickade pulsvärmare. Jättefina! Jag brukar ju vara frusen av mig. Men jag kan tänka mig att de kanske kommer att lånas av någon av döttrarna också...
Mönstret var ett kjolmönster i storlek 4-12 år, funkar nu åt L och senare åt G.
Sen var det med en passa presenter: en DVD-film, en fin burk med te, en chokladkaka med blåbärssmak(spännande, den har jag aldrig sett förr), en pocketbok och två sorters pysselpennor. Verkligen fullmatat!

Tusen tack kära Pysselpedagog!

Vad var det jag tog ledtråden på? Jo, du skrev att vi är ganska lika bortsett från att jag inte gillar lila. Jag vet att jag skrivit i mina svar att lila inte är någon favoritfärg. Det var nog det som väckte misstankarna. Sen har vi båda ganska många barn, i varierande åldrar. Båda pysslar vi också med lite olika hantverk-syr, stickar mm. Dessutom, ser jag nu, har vi rätt snarlik blogglayout!

2 kommentarer:

Doris_Assar sa...

Härligt paket! :-)

Pysselpedagog sa...

Väl bekomme, kära Heimlaga! Hoppas det blir liite regn så du kan läsa boken oxå.
Kramar Pysselpedagog