måndag 28 september 2009

Avslutad utlottning


Nu har jag genomfört lottningen i Heimlagas 1 års jubileum, och vinnaren är LumLum, vars blogg nyligen bytt namn till Vindling. Stort grattis till dig! Och vad du har vunnit, det är jag också nyfiken på!
Jag föreslår att du hör av dig på mailen med önskemål om typ av plagg, och till vem, och så får resten bli en överraskning.

Tack till alla er som var med, och som tog er tid att ta del av mina tankar kring sybloggandets underbara värld. Utlottningar är ju också en skojig bieffekt, både att ta del i och att ordna. Själv har jag haft turen på min sida i två utlottningar under året som gått, och vunnit en necessär från Retro Elephant samt en jacka från Mirrezz!

Ljusstaken ovan är för övrigt ett gammalt hemmapyssel med material från Panduro. Den har alltså utbytbara figurer och siffror, och vi brukar använda den vid födelsedagar. Väldigt praktiskt sen när man tittar på bilder, underlättar när man skall gissa vems kalas det handlar om...

3 kommentarer:

LumLum sa...

Åh vad roligt! Jag hade ju tom glömt bort att jag var med i en utlottning hos dig :D Ska fundera lite under eftermiddagen och mailar dig under kvällen. :)

Aleisa sa...

Tck själv, det var så lite så, de nada, Annika, tú mereces más, ska sy nåt till din lilla men har inte hunnit, så det blir ett paket till.

Solveig Lövendahl sa...

Hm, jag har tänkt ett tag att jag skulle fråga dig om du hade lust att sticka tjocka, randiga knälånga raggsockor till mig. Nu såg jag att du precis stickat såna! Roligt! För tillfället är jag helt pank, men hör av dig om du vill göra det senare eller om du skulle vara intresserad av ett byte.