lördag 16 oktober 2010

Snö!


Jag har varit i Åre några dagar på utbildning. Vi var ett helt gäng som åkte dit, med bil. Vi startade 04.00 i onsdags för att hinna fram till lunch... Eftersom vi skulle åka bil till fjällen var vi glada åt att det satt vinterdäck på leasingbilen. Och visst, det låg snö högst uppe på fjället, men det var ju inte där vi skulle hålla till. Hemma i Skellefteå kom däremot höstens första snö i onsdags!
Jag hann i allafall sticka en del i bilen och under en del föreläsningar. Ett par gråmelerade sockor till en arbetskompis make. Fotade hemma i den första snön, som fortfarande ligger kvar och glittrar i solen. Riktigt vackert ute!

4 kommentarer:

mulliga m sa...

Häftigt att du redan har snö. Här i Västergötland har jag knappt städat undan alla sommarkläder än och ännu mindre funderat på var vinterkläderna finns ;). Sverige är långt!
Tack för att du tittade förbi i min blogg.

Lowellas tråd sa...

Ja nu börjar det verkligen bli raggsocks-tider. Vi fick våra första snöflingor här på Gotland i natt! Liiite väl tidigt tyckte jag, men de låg bara kvar till förmiddagen när solen kom tillbaka.

JuMel sa...

Ja, här uppe i Boden har vi också haft snö sedan i onsdags men nu utlovas ju regn till veckan så snart är nog snön ett minne blott. Fina sockar, ibland önskar jag att jag tog mig i kragen och lärde mig sticka sockar!

Mirrezz sa...

Nej men fy!vart tog sommaren vägen???