onsdag 28 september 2011

Heimlaga i tryck!


I går kom den bok jag låtit trycka utgående från min blogg! Jag beställde den från Blog2print. Att ladda ner bloggen och göra beställningen tog kanske en timme. Boken kom sedan på posten efter ca 10 dagar. Prydligt inbunden med hårda pärmar, 224 sidor och massor av bilder! Bok+frakt från USA för 670 kr.
Boken omfattar perioden från september 2008 då jag började blogga och fram till slutet av 2009. Hela bloggen rymdes inte i en bok... Bilderna är komprimerade för att spara plats på sidorna, så att layouten inte är den samma som på bloggen. Alla kommentarer är borttagna.
I bland blir sidbrytningen mitt i ett inlägg, men det känns acceptabelt. Kvaliteten på bilderna känns helt okej. Dateringen av inläggen är på engelska, men det kan jag leva med.
På det hela taget är jag mycket nöjd med min bok. Det är kul att bläddra och se hur barnen vuxit på alla livebilder, och se kläder jag sytt och för länge sedan glömt bort! Och framför allt känns det som en bra säkerhetskopia om bloggen plötsligt av någon anledning skulle raderas från nätet, jag har förstått att sådant kan hända. Nu hoppas jag bara att jag kommer mig för att beställa nästa bok vid årsskiftet, för 2010-2011.

Vid 3-års jubileet, som var anledningen till att jag kom mig för att göra bokbeställningen, ordnade jag också en utlottning. Vinnaren, med hjälp av slumpvalsgenerator på nätet blev Helena med By Cheyenne som önskade sig ett par sockor. Grattis!


1 kommentar:

mulliga m sa...

Häftigt att du har gjort en alldeles egen bok :)) Den ser jättefin ut.