måndag 19 september 2011

Heimlaga 3 år!


I dag för 3 år sedan startade jag Heimlaga Syblogg. Då tänkte jag så här. Sedan dess har sybloggandet blivit ett naturligt inslag i min vardag. Inte lika aktivt nu som när jag var barnledig,
men ändå regelbundet återkommande.

Jag tänker fira 3-års jubileet på två sätt, som avspeglar bloggens dubbla funktioner; att dokumentera för min egen del och att inspirera och få återkoppling av andra:

För det första har jag äntligen kommit till skott och beställt en del av bloggen i tryckt form, som en bok. Jag började med det förra julen, men blev avbruten, och sen fick idén förfalla. I helgen tog jag tag i det igen. Det visade sig dock att jag inte kunde rymma alla inlägg i en och samma bok, så det fick bli 2008-2009. Det blev ändå mer än 200 sidor! Målet är att sedan beställa 2010-2011 efter årsskiftet. Nu gjorde jag bara en snabb uppladdning, komprimering och viss utrensning av inlägg om utlottningar och dylikt. Inget finlir med redigering, då kanske det skulle bli halvgjort= ogjort igen. Så nu väntar jag på att en bok skall dimpa ner i postlådan någon gång under oktober.

För det andra tänkte jag fira med att lotta ut valfri produkt ur Heimlaga Butiken till er som läser bloggen. Era kommentarer ger bloggandet mervärde, och att ta del av andras skapande ger inspiration och känsla av gemenskap. Tänk att det finns så många sy&sticknördar där ute!
Skriv bara en kommentar om vad du vill ha om du vinner, så är du med i utlottningen! Har du ingen blogg så ange någon annan kontaktuppgift så att jag kan få tag på den som vinner. Lotteriet får pågå tills den ovannämnda boken anländer, då avslutar jag firandet med en bokrecension...

10 kommentarer:

yngla sa...

Klart man vill vara med att tävla! Jag skulle vilja vinna vilket par som helst av dina sockar!

fante sa...

Grattis! Jag vinner helst något stickat - ett par strumpor eller vantar.

Katarina sa...

Åh jag vill vara med! Vill jättegärna vinna ett par mönsterstickade vantar. Är dom inte lagom till mig blir domen perfekt julklapp.

Maria/Myssel sa...

Grattis!

Krassesockarna i storlek 37-39 ser fina ut!

Krajamaria sa...

Grattis till tre bloggande år! Jag är glad att du bloggar då jag imponeras och inspireras mycket av dig och din enorma kreativitet!
Superrolig idé ´med boken! En sådan tror jag att jag vill göra också. Vart har du fixat detta?
Om jag skulle ha turen att vinna skulle jag bli glad för precis vad som helst! :) Mkt svårt att välja...får återkomma om det blir min tur.

Helena sa...

Hej! Hittade precis din inspirerande blogg så jag tänker ge mig själv ett grattis också ;) Vilken superidé med boken!

Jag vill såklart vinna varma snygga sockar!

http://bycheyenne.blogspot.com

Citrus sa...

Grattis! jag vinner mer än gärna sockor i Nallegarn Ros storlek 36-39, det vore en lycka.

Maggan
http://livsglimtar.wordpress.com

Y sa...

grattis på treårsdagen! (nära eller inte.) jag har redan ett par vantar och kan tänka mej vantar, mössor eller vad som helst

Anonym sa...

Grattis till 3 år! Jag har bara följt dej sen årsskiftet men har sett mycket fint!! Ett par färggranna sockar skulle va kul att vinna!
Kicki_04_07@hotmail.com

ett hörn av rymden sa...

Grattis till tre årsdagen!!
Jag anmäler mig också till utlottningen! Ett par sockor eller mönsterstickade vantar vill jag gärna ha... om jag nu vinner, vill säga...