torsdag 25 februari 2010

Smygrandiga vantar


När jag gjorde dessa vantar i fjol blev jag mycket nöjd med resultatet. Jag tycker att det ger en kul effekt att mönstersticka med en randig bas! Så när jag i julas fick tag på 7-bröder randig i blå-gröna toner tänkte jag mig direkt ett par mönstrade vantar. Färgerna i det randiga garnet är mörkblått-jeansblått-buteljgrönt. Här med mönster i ljusgrått.
Hamnar i Heimlaga butiken.

4 kommentarer:

Linda sa...

jag vill också kunna sticka mönstrat. såå jäkla snyggt!

Anonym sa...

Hej superduktiga sömmerska! Jag vill bjuda in just dig till min rätt så nya blogg, för att få din värdefulla åsikt! =)
Funderar på att trycka upp roliga barntyger, men är osäker på vad som skulle uppskattas.... Så OM du ville kika in i min blogg http://otygligt.blogspot.com/ vore jag jättetacksam och glad! =D

LillaBarn sa...

Superfina som vanligt. Och nån vår har ni inte än ser jag....

Anonym sa...

vantarna är hur fina som helst! Min norska plastsvärmor har stickat såna åt mej och jag får mkt komplimanger för dom. Ännu coolare med randiga.
Jo, jag tror också att det är bra att gynna den lokala kompetensen och jag var mkt noga med att säga till henne att jag bedömde hennes råd vara värda de 1000-1500 jag fick betala jmf med englandspriserna. Ännu roligare att hon helt hade missat gruppen "bloggande småbarnsmammor som syr i trikå". alla har ju köpt sina maskiner från smd.