tisdag 2 december 2008

Första lilla marknaden

Den 27-28/11 var det julmarknad på sjukhuset i vår stad. Den är till för anställda som pysslar med ett eller annat som hobby. Det visade sig dock att kanske hälften av de ca 12 utställarna var pensionärer...
Vi höll till i en föreläsningssal, och eftersom jag var sist ute hamnade jag uppe på podiet tillsammans med en tant som sålde stickat. Platsen visade sig dock vara alldeles utmärkt dag två, då lilla G skulle följa med, för det fanns gott om utrymme bakom bordet där ingen skulle gå.
Bordet var dock ganska litet, trots iskarvning med OHapparat...Riktigt så rörigt som på bilden såg det inte ut live, men nästan..
Första dagen var det en jämn ström av besökare, andra dagen mera glest. Jag som aldrig försökt mig på att stå och sälja något förut, tyckte det var ganska spännande att höra folks funderingar och kommentarer. Sålde en del, men mycket blev också kvar. Fick slut vuxenvantar efter första dagen, så jag sydde några nya par på kvällen. Andra dagen var det ingen som tittade på vantar...
Inför marknaden fick jag dessvärre slut på mina namnband. Nya var beställda, men de skulle inte hinna komma i tid. Ringde Mina namnband för att höra om de gick att skynda på. En jättetrevlig dam lovade att göra vad hon kunde, men väveriet ligger i Istanbul( visste ni det?), så det var svårt att fixa på bara någon dag...När jag kom hem från marknaden på fredag hade banden kommit.

Sötaste tomten på marknaden, dock inte till salu!
G i Heimlaga tomtedräkt.

2 kommentarer:

ikketikketheo sa...

Typiskt med vantarna du sydde upp ;)
Vad gullig lille (eller är det lilla) G är i sin dräkt!

Tiro sa...

Vilka fina vantar!! Sånna gosiga skulle man haft..