fredag 1 januari 2021

Gott Nytt År!

Ett årsskifte ger anledning att blicka tillbaka. Här illustrerat av en aktuell bild av maken R med barnbarnet A i likadana fårtröjor. Tröjorna är stickade av mig, men inte nu utan troligen 1995. Bilden nedan är nämligen från januari 1996. Samme man, men barnet är dotter P, mamma till A. Hantverk håller!

 Allt som producerades 2020 kommer dock inte att finnas kvar om 25 år. Men kanske något! Kanske islandströjorna jag stickade till P och L?

Eller kanske blir något av plaggen till lilla A sparat till hans barn? Åtminstone har de fått sig lagringsutrymme nu, den lilla familjen. Det bästa minnet från 2020 för mig är att vi hade glädjen att ha A och hans familj boende hos oss ett drygt halvår, i väntan på att de skulle få flytta in i sitt hus. När coronapandemin medförde att tiden hemma ökade var deras närvaro ett klart lyft! Finns det ett bättre sällskap för hemester än en upptäckarglad 1½ åring?

Mer tid hemma märks också i form av ökad aktivitet i syrummet. Hela 96 blogginlägg blev det. För att komma upp i de nivåerna får jag backa till 2012-2013. Det som bloggades under fjolåret var:

Sydda saker:

Byxor 44 par

Klänningar 2

Tröjor 50

Jackor 3

Bodys 8

Västar 1

Pyjamas 8

Trosor/kalsonger 20

Förkläden 3

Mössor 11

Handskar 1

Kassar 3

Kudde 1

Stickat:

Tröjor/koftor 3

Sockor 29 par

Vantar 1 par

Mössa 1

Med förhoppning om ett Gott Nytt 2021 med mindre corona i samhället men gärna fortsatt mycket tid bland tyger och garner och barn och barnbarn!

Inga kommentarer: