måndag 30 april 2012

Ljusgröntx2

 Ljusgrönt omnämndes också som en favoritfärg av G, så för att inte allt skulle bli rosa sydde jag två ljusgröna T-shirts. Den översta är nämligen ljusgrön på baksidan... Framsidan är ur originalpirattyget från den första omgången. Ett piratskepp fanns kvar, och eftersom G gillar pirater, tänkte jag ta det. Men det kändes onödigt stort, och när jag insåg att jag får ut framstycke och ärmar även av det som kändes som verkligt små remsor mellan tidigare utklippta motiv, så fick det bli så. Då kan det bli ytterligare en tröja i framtiden.
Mönstret är Hoops T-shirt ur senaste Ottobre(3/2012). Jag tror jag valde storlek 104, som stämmer med aktuell längd just nu.

Två klassiska "sybloggs-tyger" i samma inlägg. Inte vanligt hos mig. Jag har nog alltid haft någon sorts omvänd "alla andra har"- mentalitet. Det alla andra har undviker jag gärna, utan att ändå sträva efter att vara särskilt mycket avvikande. Helst hittar jag också billigare lösningar än storhopen, så egentligen bottar kanske ideologin i snålhet...

1 kommentar:

Lowella sa...

Åh vad jag känner igen mig i det du skriver! Sen nån gång ibland sätter shopping-djävulen klorna i en, som för min del gjorde att jag köpte de sista halvmetrarna från JNY efter julen :)
Fina tröjor blev det iallafall! De rosa klänningarna till G var oxå jättesöta (kanske lite mera du, hihi).