onsdag 8 april 2009

Sommarsolsyswap!

Swappa var ju roligt, så nu har jag raskt anmält mig till nästa swap hos Syswapar mammorna. Nu är temat Sommarsol, och anmäla sig kan man göra fram till 20 april.
Eftersom frågorna man skall svara på till denna swap är de samma som till vårswapen, så finns mina svar här Möjligen är nu G storlek 80 och M storlek 116, men annars gäller de gamla svaren.
Du som inte varit med i någon swap-ta chansen!

Vad är då en swap? Som svar på frågan under kommentarer, och eftersom det alltid finns nya människor i sybloggsvärlden, så jag skall försöka beskriva:
En swap är ett byte, och i det här fallet ett "hemligt" sådant. När anmälningstiden gått ut så får man tilldelat sig ett namn på en sybloggare till vilken man skall göra ett paket. Detta skall innehålla minst det som finns uppräknat, och skickas innan bestämt datum. För att man skall kunna skicka något som passar i storlek och "smak" så skall alla som är med svara på ett antal frågor på sin blogg. Du i din tur får ett paket från någon annan som anmält sig, men du vet inte från vem. För att underlätta gissningarna av vem man får sitt paket från, så skall alla på sin blogg ge några ledtrådar kring vem de skickar till eller kring paketets innehåll. När swapen är avslutad skall man sen dokumentera vad man skickat och vad man fått på sin blogg.

Det roliga är dels att försöka lära känna den man skall skicka till via dennas blogg, så att paketet blir uppskattat, dels spänningen i att vänta på sitt paket och försöka lista ut från vem det kommer!

1 kommentar:

Madelene sa...

Hur går denna swap till?